Medlemsbrev 28 maj 2023

Medlemsutskick från Torsby GK. Sedan sist har vi haft årsmöte där vår ordförande bland annat berättade att det pågår en massa projekt i vår klubb. Golfsäsongen är igång och vi väntar på att gräset ska växa sig tätare. Snart är det dags för årets första tävling!

Vi har fått ett nytt klubbemblem!

Vi har under våren arbetat med att få fram ett nytt klubbmärke. Efter diverse skisser har vi fastnat för ovanstående utseende. Planen är att vi snart ska kunna erbjuda kläder m.m. med tryckt emblem. På så vis hoppas vi kunna öka vår goda klubbkänsla ännu mer.


Rapport från årsmötet

Vi var närmare 30 personer på årsmötet vilket var mycket glädjande. Till årsmötet hade klubben tryckt upp dagordningen i form av en liten folder. Vår ordförande Anders Olsson informerade om ett stort antal projekt som pågår i klubbens regi…

Projekt, projekt, projekt…

Solceller, uppdatering av rangen, nya skötsel- och gödselplan, golfbilsgarage, tidbokning, satsning på medlemsinformation, nytt bokningssystem för husbilsplatserna, Café 9an, Serveringstältet på TorsbyMârten, medlemsaktiviteter … och mycket mer.

Ekonomi och sökta stöd

Vår golfklubb kunde uppvisa ett starkt bokslut och ekonomin är i dagsläget stabil. Många projekt pågår och till detta har vi sökt en rad olika stöd och bidrag. Det största stödet som vi blivit beviljade är ett stöd från RF och SISU till vårt solcellsprojekt.

Medlemmar

Vi medlemmar är Torsby golfklubb, utan medlemmar ingen klubb. Idag är vi ca 300 medlemmar och vi behöver locka nya golfare till vår klubb. Då gäller det att visa upp sig och delta på aktiviteter.
Under Våryran fanns vi på plats i herrgårdsparken med en chipkorg och en puttmatta. Vi hade kört dit en golfbil och satt upp lite affischer. Aktiviteten blev mycket lyckad och vi hade ständig kö under de 4 timmar vi fanns på plats. Den nybörjarkurs som höll på söndag 21 maj lockade 12 deltagare och vi välkomnar dessa nya golfare till vår klubb! En kommundag är inplanerad vecka 22. Juniorträningen pågår varje måndag kl 18.

Vi syns

”Vi syns” var en punkt under årsmötet. Med det ville vi visa att klubben är representerad på en mängd olika platser. Vi deltar på Värmlands golfförbunds möten, Vi annonserar i TorsbyBladet, vi finns på Facebook. Vi har hemsida, vi skickar ut medlemsutskick, vi var med på Våryran och Torsby Marknad, m.m.

Vår vision

Målet är att bli ett golfklubb med så mycket bemanning som möjligt. Med tidsbokning, med kansli, med cafeteria, och kanske med shop.


Status golfbanan

Vi har fortfarande vintergreener på två hål och det kommer att vara så några dagar till. Det kalla vädret gör att växtligheten inte kommit igång som vi hoppats. Varmare väder och nån regnskur skulle vara bra för vår bana.

Solceller

Solpanelerna har nu börjat monterats. Nästa steg blir att koppla in anläggningen. Vi har inte satt någon tidsplan för när solcellerna kan tas i bruk.

VIPS

Vi kan nu erbjuda våra norska gäster betalning med VIPS. VIPS-nummer kommer att finnas på anslagstavlan och på hemsidan.

Husbilsparkering

Vi har redan flera gäster på vår husbilsparkering. Nästa vecka kommer vi att starta upp tidsbokning och betalning online för att förenkla ytterligare.

Scroll to top