På Torsby GK har vi alltid något på gång.

Tävlingsprogram – Säsongens tävlingsprogram registreras på mingolf.se, där kan man enkelt hitta våra tävlingar och anmäla sig. Självklart går det lika bra att skriva upp sig på anmälningslistorna vid klubbhuset.

Men vi spelar en hel del annat också utöver detta. Nordeas Torsdagsgolf, Torsby Topp 12, Toria cup, H50 och D50 med mera. Håll koll på anslagstavlan och på vår Facebookgrupp för att inte missa något!

Tävlingar

Tävlingsprogram 2022

Turneringar

Torsby Topp 12

Vi spelar när vi vill, vart vi vill, med vem vi vill, hur mycket vi vill! Spela poängbogey, dina tre bästa ronder är ditt slutresultat. Varje runda kostar 60 kr, varav 30 kr går till klubben och 30 kr till finalpotten. Topp 12 gör upp i finalen i september.

Nordeas Torsdagsboll

Vi spelar varje torsdag kl. 17.00 med samling vid klubbhuset 16.45 där vi lottar bollarna och startar på hål 1,3 och 7 (för den som inte kan spela på torsdag finns fortfarande möjlighet att spela på fredagar).

Toria Cup

Toria Cup är en ”feel-good-runda” som spelas några fredagar under säsongen (vilka anslås på anslagstavlan i på vår Facebook-grupp). Vi brukar spela 9 hål 2 manna scrambel, men det kan variera. Efter rundan stannar vi kvar och äter tillsammans. Kostnaden varierar mellan 100-175 kr per person inkl. mat/fika efter rundan.

H50+ D50+

En serie för oss över 50. Vi samlas på onsdagar och anmälan görs på golf.se. Vi försöker spelar så många onsdagar det är möjligt under säsongen.

Golfveckan

Sommarens bästa vecka, en golftävling om dagen… Spelas i juli månad och alla tävlingar brukar vara bokade till sista platsen. Vi är bortskämda med trevliga tävlingsformer och bra priser från våra sponsorer. Var ute i god tid med din anmälan som görs på mingolf.se.

Övrigt

Välkommen att nyttja våra omklädningsrum för damer och herrar med duschar och toaletter.

För hyra av golfbil, kontakta klubben. Policyn i Torsby GK är att alla ska kunna vara med på tävlingar. Har man behov av golfbil för genomförandet av sin runda tar man upp det med tävlingsledningen i samband med anmälan. Mao, ingen ska uteslutas, sunt förnuft gäller.

Under 2020 fanns kioskvagnen ”Morsans Take-away” uppställd vid klubben och hade öppet vid vissa tävlingar och arrangemang.