På Torsby GK har vi alltid något på gång.

Tävlingsprogram – Säsongens tävlingsprogram registreras på mingolf.se, där kan man enkelt hitta våra tävlingar och anmäla sig. Självklart går det lika bra att skriva upp sig på anmälningslistorna vid klubbhuset.

Utöver det som finn i Tävlingsprogrammet spelas en hel del annat också. Nordeas Torsdagsgolf, Toria cup, H50 och D50 med mera. Håll koll på anslagstavlan och på vår Facebookgrupp för att inte missa något!

Tävlingar

Tävlingsprogram 2024

Turneringar

Ekebygolfen 18 juni

För första gången arrangeras en deltävling i Ekebygolfen på Torsby GK. Den populära partävlingen arrangeras av Värmlands Golfförbund och innehåller ca 15 deltävlingar + final. Fokus ligger lika mycket på social samvaro som på tävling.

Nordeas Torsdagsboll

Gå ut när det passar från torsdag förmiddag till söndag kväll. Seriespel hela säsongen med final i september.

Toria Cup

Toria Cup är en ”feel-good-runda” som spelas några fredagar under säsongen (vilka anslås på anslagstavlan i på vår Facebook-grupp). Vi brukar spela 9 hål 2 manna scrambel, men det kan variera. Efter rundan stannar vi kvar och äter tillsammans. Kostnaden varierar mellan 100-175 kr per person inkl. mat/fika efter rundan.

H50+ D50+

En serie för oss över 50. Vi samlas på onsdagar och anmälan görs på golf.se. Vi försöker spelar så många onsdagar det är möjligt under säsongen.

Golfveckan

Sommarens bästa vecka, en golftävling om dagen… Spelas i juli månad och alla tävlingar brukar vara bokade till sista platsen. Vi är bortskämda med trevliga tävlingsformer och bra priser från våra sponsorer. Var ute i god tid med din anmälan som görs på mingolf.se.

Övrigt

Välkommen att nyttja våra omklädningsrum för damer och herrar med duschar och toaletter.

För hyra av golfbil, kontakta klubben. Policyn i Torsby GK är att alla ska kunna vara med på tävlingar. Har man behov av golfbil för genomförandet av sin runda tar man upp det med tävlingsledningen i samband med anmälan. Med andra ord, ingen ska uteslutas, sunt förnuft gäller.

Under säsongen finns kioskvagnen ”Café 9:an” uppställd vid klubben och har öppet vid vissa tävlingar och arrangemang.