För att spela på Torsby golfbana behöver man även ett medlemskap i klubben. Vi erbjuder alla nybörjare en sänkt medlemsavgift det första året och vi har ingen inträdesavgift eller spelrätter. Ibland erbjuder vi även förmånliga paket med medlemskap inkl. grönt kort-kurs. Som medlem får man spela hur mycket man vill på golfbanan!

Börja spela

För att prova på golf är det bara att komma till någon av våra prova-på dagar eller kontakta vårt kansli. Tycker du det verkar roligt och vill börja spela, anmäler du dig till vår nybörjarkurs. Där lär man sig säkerhet på banan och hur man spelar golf. Efter kursen får man ett s.k. grönt kort, ett eget handikapp och ett golf-ID. Vi arbetar hela tiden med att du som ny medlem skall känna dig varmt välkommen!

Medlemsavgift

I alla medlemskap ingår ett aktivt Golf-ID, medlemskap i Svenska Golfförbundet och tillgång till ”Min Golf” på golf.se. Priserna avser årsavgift.

Ny medlem

kr

2700

Ett välkomstpris första året för dig som aldrig tidigare varit medlem i Torsby GK. Gäller boende i Torsby kommun samt Lysvik, Gräsmark och Ekshärads församling. Följande år betalas ordinarie avgift.

Seniormedlem

kr

3900

Ordinarie pris för mantalsskrivna i Torsby Kommun.

Seniormedlem utombys

kr

2200

Endast för boende utanför Torsby kommun (spelar fritt i Torsby).

Städavgift

kr

600

Tillkommer på alla kategorier Torsbybor över 21 år. Återbetalas efter 2×3 timmars arbete.

Juniorer och knattar upp till 21 år

  • Äldre junior 19-21 år, årsavgift 1700 kr
  • Äldre junior 15-18 år, årsavgift 1500 kr
  • Yngre junior 13-14 år, årsavgift 900 kr
  • Knattar 0-12 år, årsavgift 400 kr

Passiv medlem

kr

200

Som passiv medlem har man ingen spelrätt på Torsby golfbana eller andra banor.

Betalning

Medlem ska betala årsavgiften senast 1 mars. Tack för att ni betalar i tid! Om du vill delbetala din årsavgift, ta kontakt med Rose-Marie 070 3609432.

Friskvård

Sedan 1 januari 2018 är golf godkänt som skattefritt friskvårdsbidrag. Det betyder att en arbetsgivare som vill främja personalens friskvård har möjlighet att betala för detta som en personalförmån.

Det är upp till din arbetsgivare att godkänna golf (eller andra aktiviteter) som förmån. Första steget är därför att kontrollera med din arbetsgivare vad som gäller på din arbetsplats kring golfrelaterade aktiviteter. Arbetsgivaren bestämmer också friskvårdsbidragets storlek (dock max 5 000 kr).

Spelavgifter m.m. är godkända som friskvårdsbidrag, men inte medlemsavgift och utrustning. På Svenska golfförbundet finns mer information – skattefri friskvårdsförmån »

Rabatter på andra klubbar

Torsby golfklubb ger sina medlemmar ett mervärde genom samarbeten med andra klubbar. Här presenterar vi det som gäller för 2022


Uddeholms GK – Reducerad greenfee för medlem i Torsby GK som endast betalar 200 kr, gäller alla dagar (ord pris 200-400 kr). Samarbetet innebär att fullvärdiga medlemmar, seniorer och juniorer, på respektive klubb spelar för greenfee 200 kr på varandras banor under hela veckan måndag-söndag. Syftet med samarbetet är att öka mervärde för våra fullbetalande medlemmar. OBS!! Kom ihåg att skriva in dig i Greenfeeboken på samma sätt som vid vanlig greenfee.

Besök Uddeholm GK


Kongsvingers GK – medlem i Torsby GK har 100 kr rabatt på greenfee måndag – torsdag. Kongsvingers golfbana har utsetts till Norges bästa 5 år i rad. Dessutom blev banan rankad som #26 bland Nordens topp 100 hos Golf Digest Sverige 2018. Medlemmar i Torsby GK erhåller 100 kr rabatt på ordinarie greenfee på Kongsvingers GK. OBS – gäller helgfri måndag – torsdag.

Besök Kongsvinger GK