För att spela på Torsby golfbana behöver man även ett medlemskap i klubben. Vi erbjuder alla nybörjare en sänkt medlemsavgift det första året och vi har ingen inträdesavgift eller spelrätter. Ibland erbjuder vi även förmånliga paket med medlemskap inkl. grönt kort-kurs. Som medlem får man spela hur mycket man vill på golfbanan!

Börja spela

För att prova på golf är det bara att komma till någon av våra prova-på dagar eller kontakta vårt kansli. Tycker du det verkar roligt och vill börja spela, anmäler du dig till vår nybörjarkurs. Där lär man sig säkerhet på banan och hur man spelar golf. Efter kursen får man ett s.k. grönt kort och ett Golf-ID. I många fall ingår även medlemskap i Torsby GK som då blir din hemmabana. På hemmabanan spelar man hur mycket som helst, det ingår i medlemskapet. Besöker man en annan bana får man betala greenfee.

Vi arbetar hela tiden med att du som ny medlem skall känna dig varmt välkommen!

Kampanjer 2024

Kom till vår prova-på-dag. Lördag den 11 maj är ni välkomna till rangen. Vi bjuder på gratis rangebollar, lånar ut klubbor och informerar om Torsby GK.

Börja spela golf! Ta grönt kort – vi erbjuder utbildning och medlemskap på en dag! Vi har tagit fram ett oslagbart paket med all-inklusive och familjepriser. Kursdagar söndag 5 maj och/eller söndag 12 maj, kl 09.00 – 14.00. Samling på rangen.

Erbjudande – kurs och medlemskap hela 2024

  • Seniorer: 1495 kr
  • Juniorer (t.o.m. 21 år): 995 kr
  • Hela familjen: 2490 kr*

* 4 st Golf-ID ingår, därefter 400 kr i tillägg för varje extra golf-ID.

Detta ingår i vår endags nybörjarkurs

  • Lån av klubbor
  • Fria bollar på rangen
  • Golf-ID och medlemsskap i Torsby GK 2024

Anmälan till 070-3609432 eller info@torsbygolfklubb.se
Ange önskad dag och namn. Förbered dig gärna genom att registrera dig och göra teorin på https://borjaspela.golf.se/
Välkomna önskar Torsby GK!

Spela Pay & Play på Torsby golfbana. Det innebär att inget medlemskap behövs för att spela. Dessutom sänker vi avgiften till halv greenfee, senior 190 kr och junior 95 kr. Välkommen, ett utmärkt tillfälle att testa golf! OBS – gäller efter kl 12.00.

Under hela maj kan nybörjare och icke golfare som saknar medlemskap hänga på en kompis som är medlem i Torsby GK och spela en provrunda till halv greenfee (senior 190 kr och junior 95 kr). Ett bra tillfälle att prova på. Känner du ingen medlem, hör av dig till vårt kansli så ordnar vi en spelkompis och lånar ut klubbor. Välkomna!


Medlemsavgift

I alla medlemskap ingår ett aktivt Golf-ID, medlemskap i Svenska Golfförbundet och tillgång till ”Min Golf” på golf.se. Priserna avser årsavgift. En återbetalningsbar städavgift tillkommer på priserna (se beskrivning nedan). Vi har inga spelrätter/aktier/obligationer som tillkommer.

Återuppta Golfen – Kampanj 2024
Vi förnyar ditt gröna kort och ger dig ett bra pris på medlemskap.
År 1: 2500 kr / år 2: 3500 kr / år 4 ordinarie pris. Medlemskap och städavgift ingår.
Kontakta Rose-Marie för aktivering och ange ditt Golf-ID

Kampanjer 2024

Ny medlem

kr

2700

Ett välkomstpris första året för dig som aldrig tidigare varit medlem i Torsby GK. Gäller boende i Torsby kommun samt Lysvik, Gräsmark och Ekshärads församling. Följande år betalas ordinarie avgift.

Grönt Kort-kurs kampanj 2024

kr

990 kr, 1490 kr, 2490

Ett oslagbart paket -på en dag får du utbildning, golf-id och medlemskap för hela året. Pris senior 1490 kr, junior 990 kr, hel familj 2490 kr* (se mer info här ovan).
(* 4 st Golf-ID ingår. Följande kostar 400 kr/st i tillägg)

Seniormedlem

kr

3900

Ordinarie pris för mantalsskrivna i Torsby Kommun.

Seniormedlem utombys

kr

2200

Endast för boende utanför Torsby kommun (spelar fritt i Torsby).

Städavgift

kr

600

Tillkommer på alla kategorier Torsbybor över 21 år. Återbetalas efter 2 x 3 timmars arbete.

Juniorer och knattar upp till 21 år

  • Äldre junior 19-21 år, årsavgift 1700 kr
  • Äldre junior 15-18 år, årsavgift 1500 kr
  • Yngre junior 13-14 år, årsavgift 900 kr
  • Knattar 0-12 år, årsavgift 400 kr

Passiv medlem

kr

200

Som passiv medlem har man ingen spelrätt på Torsby golfbana eller andra banor.

Medlemsavgift

Avgiften består av två delar, spelavgift och medlemsavgift. I ovanstående avgifter ingår medlemsavgift 300 kr.

Betalning

Medlem ska betala årsavgiften senast 1 mars. Tack för att ni betalar i tid! Om du vill delbetala din årsavgift, ta kontakt med Rose-Marie 070 3609432.

Friskvård

Sedan 1 januari 2018 är golf godkänt som skattefritt friskvårdsbidrag. Det betyder att en arbetsgivare som vill främja personalens friskvård har möjlighet att betala för detta som en personalförmån.

Det är upp till din arbetsgivare att godkänna golf (eller andra aktiviteter) som förmån. Första steget är därför att kontrollera med din arbetsgivare vad som gäller på din arbetsplats kring golfrelaterade aktiviteter. Arbetsgivaren bestämmer också friskvårdsbidragets storlek (dock max 5 000 kr).

Spelavgifter m.m. är godkända som friskvårdsbidrag, men inte medlemsavgift och utrustning. På Svenska golfförbundet finns mer information – skattefri friskvårdsförmån »

Behöver du ett kvitto att visa upp för din arbetsgivare, skicka mail till rm.stromwall@telia.com och ange fullständigt personnummer.

Rabatter på andra klubbar

Torsby golfklubb ger sina medlemmar ett mervärde genom samarbeten med andra klubbar. Här presenterar vi det som gäller för 2022


Uddeholms GK – medlem i Torsby GK betalar greenfee 200 kr.

Besök uddeholmsgk.se »

(ej klart 2024) Kongsvingers GK – medlem i Torsby GK har 100 kr rabatt på greenfee måndag – torsdag. Kongsvingers golfbana har utsetts till Norges bästa 5 år i rad. Dessutom blev banan rankad som #26 bland Nordens topp 100 hos Golf Digest Sverige 2018. Medlemmar i Torsby GK erhåller 100 kr rabatt på ordinarie greenfee på Kongsvingers GK. OBS – gäller helgfri måndag – torsdag.

Besök Kongsvinger GK